Se sparge oul, se adauga apa cat incape in trei jumatati de ou, se adauga un praf de sare si se cerne deasupra faina. Se framanta un aluat potrivit d
Se sparge oul, se adauga apa cat incape in trei jumatati de ou, se adauga un praf de sare si se cerne deasupra faina. Se framanta un aluat potrivit de tare care se lasa sa se odihneasca Carnea se trece prin masina de tocat, se caleste cu ceapa tocata marunt si se amesteca, dupa ce s-a racit, cu un ou intreg batut bine, o lingurita de menta pisata, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza amestecul si se umplu placinte mici din bucati de aluat intinse in foi subtiri dupa cre se pun la prajit.
Se servesc calde.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii