Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pogacele cu cascaval si fulgi de migdale/chilli

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pogacelele cu cascaval si fulgi de migdale/chilli sunt delicioase si foarte usor de preparat daca urmariti pasii

detalii rețetă—

Pogaci cu jumere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pogacelele cu jumari contin faina, praf de copt, oua, sare, piper, smantana si jumari tocate.

detalii rețetă—

Pogacsa (pogaci)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

1. Se rade cascaveaua, se amesteca cu margarina si se da la rece. 2. Se amesteca drojdia cu 50 gr faina si un

detalii rețetă—

Pogacele (pogaci) fragede

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

In paharul de lapte caldut, am pus drojdia, o lingura din cantitatea de faina , am amestecat, apoi am lasat asa 5

detalii rețetă—

Pogaci cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete

detalii rețetă—

Pogaci umplute cu crema de branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta.

detalii rețetă—

Pogaci cu cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii

detalii rețetă—

Pogaci cu foi cu jumari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Drojdia si zaharul se pun in laptele putin incalzit. Cernem faina intr-un vas adanc, sfaramam in ea untura si

detalii rețetă—