Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Biscuiti cu cimbru

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15m 

O reteta de biscuiti sarati, aromati cu cimbru proaspat perfecti pentru a fi serviti la un film alaturi de

detalii rețetă—

Burek

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Burek este o placinta delicioasa cu carne ce vine din Serbia. Burek-ul poate fi facut atat cu branza cat si cu

detalii rețetă—

Paturata banateana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Tare-i gustoasa o turta incinsa pe crumpi, asa cum mancam in Banatul copilariei mele, o paturata banateana sa

detalii rețetă—

Foccacia cu vinete si mozzarella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat

detalii rețetă—

Tarte aperitive cu dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le. Se framanta aluatul pana devine

detalii rețetă—

Pateu cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Jumatate din cantitatea de faina se framanta cu untura si un praf de sare, apoi se lasa la rece. Faina ramasa se

detalii rețetă—

Saleuri cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider

detalii rețetă—

Saratele cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive delicioase, pregateste saratele cu vin. Aceasta reteta este foarte

detalii rețetă—

Cornuri umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca

detalii rețetă—

Coltunasi umpluti cu spanac si maduva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

In apa fierbinte se dizolva bicarbonatul si se fierbe in ea spanacul pana devine moale. Dupa racire se stoarce de

detalii rețetă—

Crutoane de paine prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu,

detalii rețetă—

Aluat cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pregatiti mai intai un aluat din: unt, faina cat cuprinde, galbenusuri, smantana, zahar, vin si sare.

detalii rețetă—