Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pachetele cu leurda si miez de lapte

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 
gatire reteta 40m 

Pentru ca nu mai stiu ce sa pun copilului in pachetelul pentru scoala si pentru ca e plina piata de leura, am

detalii rețetă—

Melc cu loboda si branzeturi

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 
gatire reteta 35m 

Daca aveti posibilitatea sa va procurati zer din lapte de capra de la micii producatori care fac branzeturi, eu zic

detalii rețetă—

Pateuri cu miez de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de

detalii rețetă—

Painici cu salata de icre si unt aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru painici cu salata de icre si unt aromat faina o amestecam cu sare si zahar, facem gaura in mijloc, adaugam

detalii rețetă—

Japoneze cu mac sau susan

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Pentru japoneze cu mac sau susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul pana cand aceasta se lichefiaza.

detalii rețetă—

Cornulete cu unt si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru cornulete cu unt si susan incalzim putin laptele, sa fie caldut, adaugam zaharul si amestecam putin, dupa

detalii rețetă—

Placinte fragede cu branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru placintele fragede cu branza de oaie se incalzeste 100 ml lapte si se adauga drojdia. Dupa ce s-a topit se

detalii rețetă—

Covrigei de-ai casei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Covrigeii sunt deliciosi. Pentru a prepara acesti covrigei aveti nevoie de ulei, ou, lapte, drojdie si faina.

detalii rețetă—

Cornuri cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se cerne faina si se pune intr-un bol. Se face o adancitura in mijloc in care se pun: drojdia amestecata cu

detalii rețetă—

Briose cu branza si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Facem un aluat din drojdie, zahar, putin lapte caldut si o lasam sa creasca. Punem faina intr-un castron, adaugam

detalii rețetă—

Foccacia cu vinete si mozzarella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat

detalii rețetă—

Rasucite cu branza si oregano

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se amesteca drojdia cu 2 lingurite zahar si 50 ml lapte caldut. Se lasa sa creasca maiaua 10 minute. Restul de

detalii rețetă—

Cornulete sarate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca laptele, drojdia, uleiul, putina sare si faina, iar aluatul obtinut se lasa intr-un loc caldut cca 45

detalii rețetă—

Placinte rusesti cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Am inceput cu aluatul pe care binenteles ca l-am pus in masina sa se faca. se incalzeste laptele si se

detalii rețetă—