Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Paine cu usturoi in ghiveci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pregatim 2 ghivece cu diametrul de 15 cm. La prima utilizare ghivecele trebuie pregatite. Le ungem cu ulei atat pe

detalii rețetă—

Placinte cu aluat de paine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Preparam o baza de aluat de paine clasic cu drojdie pe care il intindem intr-o tava, il ungem cu smantana, il

detalii rețetă—

Paine cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

1. Se amesteca drojdia cu zaharul, o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie

detalii rețetă—

Impletitura cu seminte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

1. Se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, 2 linguri de faina si 2 de lapte pana se obtine un aluat care se lasa

detalii rețetă—