Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina
detalii rețetă—Faina, ouale, sarea si laptele praf se pun intr-un bol mare.Drojdia si zaharul se dizolva in laptele caldut si se
detalii rețetă—Intr-un bol punem toate ingredientele care sint la temperatura camerei si incepem sa framintam aluatul. Se pune un
detalii rețetă—Am topit drojdia in lapte caldut si am turnat-o peste faina pe care am amestecat-o in prealabil cu sarea si
detalii rețetă—Fructele se pun la inmuiat in ceaiul fierbinte pentru cel putin 1 ora, de preferat peste noapte. Vasul se acopera
detalii rețetă—1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1 lingurita cu faina si un pic de apa
detalii rețetă—Painea de casa cu salvie si ceapa este un aperitiv delicios si consistent. Se topeste untul intr-o tigaie si se
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe