Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Lipii de casa grecesti

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

• dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta, apoi puneti-o in vasul de inox al robotului multifunctional

detalii rețetă—

Chifle pufoase

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 30m 

• puneti in vasul de inox al robotului mutifunctioanal Ankarsrum faina, sarea, untul topit, apa calduta si

detalii rețetă—

Paine alba

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 

• topiti untul si amestecati-l cu laptele incalzit putin in prealabil• zdrobiti drojdia si dizolvati-o in

detalii rețetă—

Paine cu bere nefiltrata si ierburi de Provence

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gatire reteta 1h 

• dizolvati drojdia de bere in bere nefiltrata• lasati-o circa 15 minute sa lucreze (veti observa mici bule

detalii rețetă—

Paine cu rosii uscate, pancetta si busuioc

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 45m 

• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald

detalii rețetă—

Chifle mediteraneene aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru chifle mediteraneene aromate cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia

detalii rețetă—

Chifle mediteraneene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru chifle mediteraneene cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia

detalii rețetă—

Paine de casa alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 

Pentru paine de casa alba într-un castron mai mare se amestecă faina cu drojdia şi sarea. Dacă utilizaţi

detalii rețetă—

Paine cu lapte ornata cu mac si susan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru paine cu lapte ornata cu mac si susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul, mierea, jumatate din

detalii rețetă—

Paine din faina de secara cu tarate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru paine din faina de secara cu tarate se amesteca sarea cu drojdia, pana ce se face lichida. Se adauga apa,

detalii rețetă—

Paine de casa din faina neagra cu seminte de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru paine de casa din faina neagra cu seminte de dovleac sarea se amesteca cu drojdia. pana ce se dizolva. Se

detalii rețetă—

Paine greceasca cu oregano si masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Painea greceasca cu oregano si masline este o paine de casa delicioasa si sanatoasa. Intr-un vas se amesteca

detalii rețetă—

Turte moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina

detalii rețetă—

Bagheta frantuzeasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru bagheta frantuzeasca pune apa si drojdia intr-un bol si lasa deoparte 5 minute. Adauga sarea si faina, putin

detalii rețetă—