Cornurile se taie in doua pe lungime, se ung cu unt, se presara cu cascaval ras, se asaza in tava si se pun in cuptor fierbinte.
Cornurile se taie in doua pe lungime, se ung cu unt, se presara cu cascaval ras, se asaza in tava si se pun in cuptor fierbinte.
Cand s-au rumenit putin, se scot si se servesc.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Zacusca
Papanasi fierti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCel mai bun prieten al cafelei...de departe ! Iar daca n-aveti un slow cooker Crock-Pot, merge lejer si-ntr-un cuptor.
Banana Bread la slow cooker Crock-PotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii