Sandviciuri

Reteta Paine neagra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
liliana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Paine sarbeasca"
 
Se dizolva drojdia se amesteca toate, se framanta, se lasa aluatul la crescut si pentru ca eu am avut emotii din cauza fainii integrale am incalzit pu

ingrediente

   1 cana apa
   1 lingura drojdie (eu am pus uscata)
   1 lingurita sare
   1/2 lingura otet
   2 1/4 cani faina integrala

mod de preparare

Se dizolva drojdia se amesteca toate, se framanta, se lasa aluatul la crescut si pentru ca eu am avut emotii din cauza fainii integrale am incalzit putin cuptorul cat framantam si am pus aluatul acolo acoperit cu un prosop.


A durat ceva mai mult pana a crescut dar a meritat.


Am facut doua painici pe care trebuia sa le crestez dar am uitat. Le-am pus la copt la 400 F , adica 200 C cam 40 -50 de minute, pana s-au rumenit bine. Dupa ce le-am scos din cuptor le-am stropit cu apa si am pus un prosopel umed sa se racoreasca.





Reteta propusa de Floricica
Incearca si Somon burger
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.