Sandviciuri

Reteta Pateu de ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva linguri de apa. Vasul acoperit se lasa

ingrediente

   1 ficat de gisca sau 2-3 ficati de gaina
   2 cepe(dupa plac)
   150 gr. unt
   2-3 linguri lapte
   gogosari
   castraveti acri
   1 ou

mod de preparare

Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva linguri de apa. Vasul acoperit se lasa sa fiarba pina cind scade toata apa. Se lasa sa se raceasca, apoi ficatul fiert si ceapa se dau prin masina de tocat, se asaza intr-un castron si se freaca cu restul de unt pina ce devine o pasta untoasa, fara zgrunturi. Se sareaza si se asaza pe o farfurie, netezind cu ajutorul unui cutit Se garniseste cu gogosari, castraveti acri si rotogoale de ou rascopt.
Incearca si Paine prajita cu sunca si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de ficat de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.