Sandviciuri

Piine umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scoate miezul de la franzela, avind grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca cu untul frecat spuma, cu ce

ingrediente

   1 franzela lunga
   1 ceasca lapte
   150 g unt
   100 g sunca
   100 g limba afumata
   muschi tiganesc sau file
   100 g cascaval
   1 lingura mustar
   1 lingura ceapa tocata fin
   sare
   piper

mod de preparare

Se scoate miezul de la franzela, avind grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca cu untul frecat spuma, cu celelalte ingrediente date prin masina de tocat si cu ceapa, sarea, piperul si mustarul. Cu pasta obtinuta se umple piinea bine si se da la rece Cind se serveste , se taie felii.
Incearca si Cornuri calde la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Piine umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite