Sandviciuri

Sandviciuri cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenu

ingrediente

   felii de piine
   1/4 kg. brinza de vaci
   1/4 pachet unt
   2 galbenusuri fierte
   100 gr. masline
   chimen
   boia de ardei
   mustar
   ridichi
   verdeata

mod de preparare

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenusul dat prin sita pina se obtine o culoare galbena. O alta parte din brinza se amesteca cu maslinele date prin sita pina se obtine o culoare cenusie. O alta parte se amesteca cu chimen pisat si dat prin sita, iar alta cu mustar, obtinindu-se culori diferite. Cu aceasta compozitie se ung feliile de piine si se decoreaza cu verdeata si ridichi.
Incearca si Pasta de cartofi cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviciuri cu brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite