Se pune intr-o oala faina, pe foc, se amesteca cu doua linguri cascaval ras si cu laptele, apoi se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusuril
Se pune intr-o oala faina, pe foc, se amesteca cu doua linguri cascaval ras si cu laptele, apoi se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile frecate cu putina sare. Se taie franzelutele felii, se asaza pe fiecare cate o felie de cascaval iar deasupra se intinde un strat din compozitia de faina si cascaval. Se bat albusurile spuma tare si se pune cate o lingurita pe fiecare tartina, fara sa se intinda. Se introduce tava in cuptor sa se rumeneasca.
Se pot orna cu rosii si masline
Alte aperitive:
Zacusca
Arici din pateu de ficat de pui
Ciuperci pane
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiO prajitura buna de sezon si pentru ca ne plac visinele!
Prajitura marmorata cu visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii