Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie. Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si
Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie. Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper. Amestecati branza cu ouale. Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului. Lasati la cuptor pentru 10-15 minute.
Serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeVegane...si irezistibile!
Prajiturele cu cocos si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii