Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem nevoie de mai multe ingrediente.
Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem nevoie de mai multe ingrediente. Din blat se fac 5 foi (se poate folosi si lipii de shaorma). Crema 1: se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piper dupa gust. Crema 2: pieptul de pui fiert se toaca marunt si se amesteca cu smantana, sare, piper dupa gust. Crema 3: se freaca margarina cu mustar si se adauga cele 3 oua fierte tocate cubulete. Crema 4: se freaca margarina si se adauga pateul. Se umple ca un tort si deasupra se imbraca tot cu crema 4 cea de pateu. Deasupra se orneaza cu frunze de patrunjel si ardei rosu gras.
Se serveste rece.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereMi-a placut foarte mult cum aratau gogosarii lui Merisor in sos de mustar, asa ca am zis ca e musai sa fac si eu, chiar daca...
Gogosari in sos de mustar cu otet
Comentarii