Niste dovlecei umpluti, de post, eu alegand sa ii fac cu soia, rezultatul fiind unul foarte gustos!
Pentru inceput, punem apa cu sare la fiert, cand a inceput sa dea in clocot se adauga soia si se lasa la fiert cca 5 min dupa care se strecoara.
Intre timp se spala dovleceii, se curate de impuritati si se taie pe din doua pe lungime.
Se scobesc de miez, cu o lingurita.
Separat, intr-o craticioara se calesc in putin ulei, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel taiat marunt, rosiile taiate cubulete.
Cand s-au calit, se adauga soia strecurata si 2-3 linguri de ketcup sau bulion.
Se umple barcutele cu compozitia de mai sus, se aseaza intr-o tava, in care se adauga putina apa si bullion.
Se dau la cuptor pentru cca 45 de minute, pana este facut dovlecelul. Pofta buna !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsNe plac brânzeturile, ne place prazul, așa că le-am combinat într-o delicioasă rețetă de Tartă aperitiv.
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelitaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii