reteta bunicii-un pandispan gustos, de post :)
- se amesteca apa cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, esentele;
- se amesteca praful de copt cu 3 linguri faina; se adauga in compozitie, apoi se completeaza cu faina, amestecand continuu, pana se obtine o compozitie groasa ca o smantana;
- in jumatate din compozitie se adauga cacao;
- se tapeteaza tava (13x9cm) cu hartie de copt;
- se pune compozitia alba, apoi cea cu cacao; se face model cu o lingura;
- se coace la treapta 5, timp de 40 minute (testul cu scobitoarea);
- se serveste portionata, glazurata sau cu dulceata de fructe de padure :)
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine Cam acesta a fost tortul nostru pentru revelion! Initial avam in plan o alta crema, dar nu a iesit cum mi-am dorit! Am...
Desert tort cu cafea, cocos si visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii