Se curăţă dovleceii, cartofii, radacina de telina, prazul şi morcovul, se spală, se taie bucati şi se pun toate să fiarba, ca pentru supă, în apă cu sare şi ulei.
După ce au fiert, se scot din zeamă şi se lasă să se scurgă. Se pun in blender si se fac crema. Taiem frunzele menta marunt si le punem in crema noastra. Daca vi se pare foarte groasa, puneti putina zeama in care au fiert legumele. Adaugati si zeama de lamaie si serviti supa cu paine prajita.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe