Cu aceasta supa crema i-am cucerit azi pe cei dragi. Le-a placut tare mult.Am sa o refac cat de curand. Ca de obicei, m-am folosit cu mare drag de blenderul performant Oster Classic Chrome. Enjoy!
*Pentru inceput... 1.Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.
2.Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. 3.Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte.
*Pregatim supa; 1.Punem intr-o oala uleiul de măsline si adăugăm legumele la prăjit.
2.Când sunt sticloase, adăugăm pastranacul, crenguta de cimbru, rozmarinul si continuam prajirea la foc mediu pana pastarnacul începe asa aibă o culoare aurie.
3.Adăugăm supa de legume, sare, piper după gust, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarbă la foc mic pana pastranacul este pătruns.
4.După acest timp îndepărtăm crenguta de cimbru, adăugăm fasolea din conserva si mai lasam sa fiarba in clocot alte 5 minute.
5.Tragem oala deoparte si rastunam continutul ei in blenderul performant Oster Classic Chrome.
6.Mixam cam 4 minute la viteza medie, adăugăm zeama de lamaie si apoi mai mixam alte 2 minute la viteza mare.
*Pregătim topping-ul; 1.Intr-o tigaie punem semintele de dovleac, susanul si le prajim cam 1-2 minute.
2.Rasturnam apoi intr-un castronel semintele si le punem deoparte.
3.In aceeasi tigaie adăugăm apoi uleiul de măsline, usturoiul ras, praful de curry si prajim totul la foc iute cam 1 minut. Tragem apoi tigaia deoparte.
4.Pregătim crutoane de pâine prăjită pentru servire.
5.Turnam supa de păstarnac si fasole in castroane, boluri, farfurii sau în ce doriti.
6.Deasupra presaram seminte de dovleac si de susan.
8.Punem si cate o lingurita de ulei automatizat cu usturoi si curry si supa crema este gata.
9.O servim fierbinte alaturi de crutoane de pâine simple, sau date cu usturoi.
Poftă mare va doresc!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNumai cand imi amintesc de tocanita taraneasca de cartofi, a mamei, preparata cu carne de porc de la oala cu untura, salivez....
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumatIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii