Supa crema de urzici si leurda este o supa plina de vitamine, care se face foarte usor si este perfecta pentru zilele de post.
Urzicile proaspat culese, se aleg fir cu fir si se spala in mai multe ape. Intr-o cratita se adauga putin ulei de masline, ceapa tocata marunt, urzicile, leurda,se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza atunci cand este cazul. Dupa ce au fiert se transfera urzicile si leurda in blenderul Oster si se paseaza. Se pune din nou la fiert timp de cateva minute, condimentand supa cu putin piper si sare de mare dupa gust. Supa crema de urzici si leurda se transfera intr-un bol, se adauga cativa germeni, seminte de negrilica, putin ulei de masline si se serveste! S-aveti pofta !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D
Toba de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii