Covrigeii de post cu branza de soia este o mancare de post ce poate fi servita ca si apertitiv sau gustare. Se amesteca margarina topita cu drojdia dizolvata in apa.
Covrigeii de post cu branza de soia este o mancare de post ce poate fi servita ca si apertitiv sau gustare. Se amesteca margarina topita(calduta) cu drojdia dizolvata in apa,chimenul si branza,dupa omogenizare se pune faina si se framanta bine pana devine un aluat potrivit.Se lasa la dospit o ora,dupa aceia se intinde in foi de circa 0,5 cm si se taie cu forma de covrigei.Se aseaza in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Covrigeii de post cu branza de soia se servesc ca aperitiv sarat.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiMancarea facuta la manastire este magica, cele cateva retete pe care le stiu le respect cu grija si cu drag. Este o mancare...
Ciorba manastireasca de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii