Salata de fasole verde cu maioneza este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Daca fasolea e proaspata, o fierbem si asteptam sa se raceasca, daca nu o taiem rapid in bucatele mici. Radem un morcov, tocam ceapa si patrunjelul marunt, pisam usturoiul si amestecam cu fasolea; potrivim de sare si piper.
Turnam maioneza (cumparata sau preparata in casa - maioneza de post o putem face din cartof fiert, in loc de ou) peste fasolica si amestecam. Si gata!
Dam la rece inainte de servire.
Salata de fasole verde cu maioneza de post decoram cu rondele de ridiche.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe