Ciulama de ciuperci cu masline pe pat de mamaliguta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline.
Ciupercutele se taie felii si se calesc si ele alaturi de ceapa, dupa care se adauga 2 pahare de apa si se lasa pana cand scade apa, dupa care se adauga sare si piper si maslinele.
Pregatim si mamaliguta intre timp, dupa cum bine stim.
Iar intr-un castronel amestecam bine o lingura de faina cu putina apa calduta si adaugam peste ciuperci, amestecand energic, sa nu se faca cocoloase. Mai lasam pe foc 10 minute.
Pisam usturoiul si-l adaugam la ciulama de ciuperci si cand au trecut cele 10 minute, dam oala de pe foc si adaugam smantana.
Tocam mararul marunt si punem in ciulama (optional, daca nu, folositi mararul pt decor).
Ciulamaua de ciupercute cu masline se serveste pe pat de mamaliguta.
Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe