Clatitele de post cu legume sunt o mancare foarte satioasa si sanatoasa potrivita pentru zilele de post, dar nu numai. Clatitele cu legume pot fi si un aperitiv delicios.
Din faina, apa minerala, sare si piper se face un aluat pentru clatitele de post, dupa care se prajesc individual.
Legumele se curata de coaja si se taie bastonase. Marul se curata de cotor si se taie si el fideluta :).
Se face o marinata din otetul balsamic, miere, ulei de masline si sare dupa gust, cu care se amesteca legumele si se lasa 5 minute ca sa se patrunda.
Se umple fiecare clatita cu amestectul de legume si se ruleaza strans. Se poate taia in jumatate sau se poate servi ca atare.
Puteti opta si pentru o umplutura de legume prajite rapid la wok, adaugand si ciuperci, varza si frunze de patrunjel.
Clatitele de post cu legume se servesc ca si gustare sau aperitiv.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRecomand tuturor aceasta supa buna,buna de tot mai ales pentru persoanele iubitoare de peste!
Supa de codIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii