Mancaruri de post

Reteta Sarmale de post cu mamaliguta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
dansatorii postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sarmalele de post cu mamaliguta este o mancare de post traditionala si delicioasa. Se scat frunjele pentru sarmale, se toaca toate zarzavaturile.

ingrediente

   1 varza murata medie
   3 cepe
   3 morcovi
   1 cana de orez
   3 ardei
   2 cani de samburi de dovleac
   piper
   bulion
   sare
   foi de dafin
   marar
   cimbru
Pentru mamaliga:
   300 gr malai
   3 litri apa
   o lingurita sare

mod de preparare

Se scat frunjele pentru sarmale,se toaca toate zarzavaturile,se pun putin la calit,se pune orezul,se adauga samburii trecuti prin masina si condimente ,cimbru ,se fac sarmalele,se aseaza intr un tuci si se pun la fiert cu foile de dafin si 0 cana apa,cand sunt aproape fierte se adauga bulionul si mararul ,se iau de pe foc si se pun pe platou sau in castron ,intre timp punem sa facem si mamaliga intr un tuci se pune apa la fiert se pune maialui si sarea se lasa la foc mic sa fiarba iar cand este gata se ia si se aseaza frumos langa sarmale .
POFTA BUNA!


Incearca si Tarta cu legume si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu mamaliguta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.