Spagetti cu ciuperci in sos este o mancare de post cu paste delicioasa si consistenta. Pastele (spaghetti) se fierb în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Ciupercile se spală, se taie în 2 si apoi in bucăţi de aprox.3 mm lăţime, ceapa curăţată se taie solzişori, morcovul şi pătrunjelul se curăţă şi se dau pe răzătoare, ardeiul se taie fâşii sau cubuleţe. Se pune uleiul într-o cratiţă se adaugă ceapa şi se lasă până se înmoaie apoi, se adaugă ciupercile, morcovul, pătrunjelul, ardeiul şi sarea se acoperă cu un capac până se înmoaie ciupercile apoi se toarnă peste ele 200 ml de apă, lăsăm să fiarbă aprox. 15 minute apoi se adaugă bulionul şi piperul, se mai lasă pe foc mic 5-10 minute apoi se adaugă frunzele de patrunjel tăiate mărunt şi se opreşte focul, ciupercile cu sos sunt gata. Peste pastele scurse de apă se aşează ciupercile în sos şi se servesc calde.
POFTĂ BUNĂ!
Spaghetele cu ciuperci in sos se servesc calde.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe