Taieteii cu stevie este o mancare de post delicioasa si consistenta. Se spala bine in mai multe ape dragaveiul, apoi se fierbe in apa circa 15 minute.
Taieteii cu stevie este o mancare de post delicioasa si consistenta. Se spala bine in mai multe ape dragaveiul, apoi se fierbe in apa circa 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se toaca marunt si se adauga sare.
Taieteii se pun si ei la fiert in apa cu sare si cand sunt gata, se scurg de apa si se zvanta.
Intr-un vas termorezistent, punem un strat de taietei, un strat de dragavei si apoi din nou un strat de taietei.
Amestecam 5 linguri de bulion cu 2 linguri de ulei de masline si turnam peste taietei.
Dam la cuptor pentru 45 de minute.
Taieteii cu stevie se pot servi cu castraveciori murati.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru micul dejun am ales sa pregatesc cateva clatite delicioase, umplute cu dulceata de visine. Pentru o prezentare...
Clatite cu dulceata de visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii