Se introduc intr-un bol: rucola, salata creata, peste care se stoarce un sfert din lamaie. Apoi, se adauga ulei de masline dupa gust, sare si pennele fierte. Se presara oregano, ulei de masline si se stoarce restul de lamaie. Se aduga rosiile cherry si maslinele taiate rondele.
Se rumeneste separat muschiul de vita in unt, sos de soia si sos de grenadine. Se adauga apoi carnea peste tot amestecul. La final, se adauga sosul in care a a fost preparata carnea peste salata si se adauga bilutele de mozzarella.
Aceasta delicioasa salata poate fi cu usurinta pregatita acasa, sau poate fi servita in cadrul cafenelei The Eatery, unde bucatarii va vor rasfata de fiecare data cu salate proaspete, de sezon.
Sursa acestei retete este site-ul eatery.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe