Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite
Masline si sardelele se pun separat intr-un vas cu apa si se lasa sa stea asa cateva ore. Se scot apoi, maslinele
detalii rețetă—Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune
detalii rețetă—Carnea de vita se spala, se curata si se taie in bucatele. Apoi se pune la fiert, spumandu-se din cand in cand.
detalii rețetă—Se curata creierul si se fierbe in apa cu sare, adaugand o ceapa si putin otet. Se lasa sa se raceasca in apa.
detalii rețetă—Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita
detalii rețetă—Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se
detalii rețetă—Se fierb crenvurstii si cartofii in coaja. Se curata cartofii de coaja si crenvurstii de pielita si se taie feliute
detalii rețetă—Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se
detalii rețetă—Se curata pestele de pielita si oase, se desfac maslinele inlaturind simburii si se toaca marunt, apoi se trec prin
detalii rețetă—Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe