Salate cu peste

Reteta Salata cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cand sunt gata si se scurg bine.
Se pun intr-un castron si se acopera cu sos alb.
Sosul alb se pregateste p

ingrediente

   250 g taitei
   1 cana de sos alb
   200 g peste afumat
   cateva masline
   30 g de unt (o lingura)
   o cana de lapte
   2 linguri de faina
   sare

mod de preparare

Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cand sunt gata si se scurg bine.


Se pun intr-un castron si se acopera cu sos alb.


Sosul alb se pregateste pe foc mic din: o lingura de unt, doua linguri de faina, o cana de lapte dulce si zeama de la o lamaie si sare. Cand sosul arata ca o smantana groasa, se pune sarea si piperul dupa gust, se lasa sa se raceasca, dupa care se poate folosi.


Pestele se taie felii subtiri, se pune peste salata, se amesteca usor pana se omogenizeaza totul, dupa care se garniseste salata cu felii de masline si se pune la rece pentru o ora.
Pofta buna!
Incearca si Salata mexicana cu ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.