Salate cu peste

Reteta Salata cu peste afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Popescul_16799 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se pr

ingrediente

   5-6 pesti afumati (eu am folosit pastravi
   dar merge orice peste va place)
   8 cartofi
   1 cutie sau 1 borcan de sfecla rosie taiata cubulete si conservata in otet (cele de la Bonduelle sau de la Mandy sunt excelente)
   4-5 linguri de maioneza

mod de preparare

Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se prepara maioneza. Cartofii fierti se taie cubulete (ca pentru salata boeuf).
Se aseaza ingredientele in straturi, dupa cum urmeaza: un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza si iarasi un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza.
Intr-un vas de sticla, de dimensiuni medii - contrastul intre sfecla si cartofi se vede foarte frumos.
Incearca si Salata de heringi cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.