1. Pe un platou se pune scrumbia dezosata si taiata felii mici sau cuburi. 2. Se presara deasupra ceapa tocata si se stropeste cu ulei. 3. Se rade dea
1. Pe un platou se pune scrumbia dezosata si taiata felii mici sau cuburi.
2. Se presara deasupra ceapa tocata si se stropeste cu ulei.
3. Se rade deasupra un cartof(razatoarea mare).
4. Se unge cu maioneza, fara a apasa tare peste cartof.
6. Se rade un morcov.
7. Se rade un ou.
8. Se unge cu maioneza.
9. Se rade o sfecla.
10. Se unge cu putina maioneza.
11. Se repeta din nou incepind de la cartof si terminind cu sfecla.
La urma se poate pune maioneza intr-un pachet cu un colt taiat si se orneaza salata.
E mai gustoasa daca se tine la frigider citeva ore.
Pofta buna!
Reteta Salata de scrumbie cu sfeclaa fost propusa de Oly pe forum culinar.ro
Alte retete cu sfecla rosie gasiti aici:
Salata de peste cu sfecla rosie,
Salata de sfecla rosie cu hrean,
Salata de peste marinat si sfecla rosie
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineMi se mai intampla sa raman in pana de inspiratie si nu mai stiu ce sa mai gatesc, dar cred ca asta o patim cu toii....asa...
Bors de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii