Tonul se stropeste cu zeama de lamaie. Se pun intr-un bol sarea, zaharul, vinul rosu, otetul, piperul, uleiul, radacina de patrunjel rasa si pasta de masline. Se bat bine, apoi se lasa la rece. Se curata ceapa, rosiile, se spala si se taie felii sau rondele. Se presara cu sare si se adauga maslinele taiate felii printre bucatile de ton. Se amesteca impreuna, se toarna sosul si la sfarsit se adauga patrunjelul verde.
Salata se serveste cu crutoane.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe