Va recomandam o salata cu ton, frumos servita intr-o cupa formata din portocala. Creativitatea poate da gust oricarei retete. Salata cu ton F
Va recomandam o salata cu ton, frumos servita intr-o cupa formata din portocala. Creativitatea poate da gust oricarei retete.
Fierbem oul tare, il curatam si scoatem galbenusul. Dupa ce se raceste facem din el, ulei si zeama de lamaie cam 2-3 linguri de maioneza (in functie de gust). Taiem un capacel in portocala cat sa putem sa o scobim in interior. Taiem 5 fasiute pana aproape de capatul de jos al portocalei. Indoim fasiutele cat sa formeze niste petale. Amestecam tonul cu porumbul si maioneza. Curatam si taiem ceapa in cuburi mici. Ceapa se adauga cu putin inainte de a servi salata.
Dupa ce adaugam ceapa umplem portocala si se poate servi. Daca doriti sa fie mai usoara salata renuntati la maioneza si folositi doar ulei de masline si o lingurita de iaurt.
Alte retete cu ton gasiti aici:
Salata de ton,
Avocado umplut cu ton,
Salata cu ton si porumb dulce
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeVegane...si irezistibile!
Prajiturele cu cocos si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii