Salate cu peste

Salata ucraineana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
simionescu gabriel 2265 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte

ingrediente

   500 gr. peste afumat
   3 cartofi mari
   4 morcovi mari
   o sfecla rosie
   100 gr. cascaval
   300 gr. maioneza

mod de preparare

Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara cascavalul dat prin razatoare, se acopera totul cu un strat de maioneza. Nu se sareaza, pentru ca este pestele sarat.
Incearca si Salata din icre de crap
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ucraineana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite