Salate cu peste

Reteta Salata ucraineana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta] se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Legumele sint fiert

ingrediente

   500 gr. peste afumat
   3 cartofi mari
   4 morcovi mari
   o sfecla rosie
   100 gr. cascaval
   300 gr. maioneza

mod de preparare

Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta] se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Legumele sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara cascavalul dat prin razatoare, se acopera totul cu un strat de maioneza. Nu se sareaza, pentru ca este pestele sarat.
Incearca si Salata Nicoise
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ucraineana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.