Salate de legume

Avogado cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Subasu Ruxandra 512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata de coaja avogado, asa cum se curata dovleceii. Apoi fructul se taie in doua si se scoate simburele de la mijloc. Se pune fructul impreuna cu

ingrediente

   1 buc. avogado 250-300 gr
   6-8 catei de usturoi
   100 ml ulei de masline
   sare dupa gust

mod de preparare

Se curata de coaja avogado, asa cum se curata dovleceii. Apoi fructul se taie in doua si se scoate simburele de la mijloc. Se pune fructul impreuna cu usturoiul pisat si sarea intr-un vas in care poate fi mixat. Se mixeaza pina ce s-a incorporat tot uleiul de masline. Se pune intr-un castron si se orneaza fie cu felii de ardei gras fie cu felii de rosii. Este de preferat sa se prepare numai cit se maninca, pentru ca salata in contact cu aerul se oxideaza.
Este un aperitiv bogat in vitamine si foarte potrivit pentru zilele de post (cind mincarea de post nu tine de foame). Se serveste exact ca si salata de vinete.
Incearca si Salata de varza alba
Daca ti-a placut reteta noastra "Avogado cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite