Se fierbe conopida in apa cu sare. Dupa ce se raceste, o tocam bine bine, puteti folosi blender sau masina de tocat. Insa nu folositi cutitul; eu am a
Se fierbe conopida in apa cu sare.
Dupa ce se raceste, o tocam bine bine, puteti folosi blender sau masina de tocat. Insa nu folositi cutitul; eu am apucat o spatula din plastic.
Adaugam usturoiul, sare si piper dupa gust.
Se serveste cu paine si rosii proaspete!
Se serveste cu paine si rosii proaspete.
Pofta buna!
Reteta Conopida cu maioneza a fost propusa de carmen_corobian pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Conopida poloneza,
Conopida cu parmezan,
Conopida cu brinza
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii