Buchetelele de conopida se tin in apa rece cu putina sare timp de 30 de minute. Se spala bine , se taie bucatele de 1*1 cm. si se pun in vasul de serv
Buchetelele de conopida se tin in apa rece cu putina sare timp de 30 de minute. Se spala bine , se taie bucatele de 1*1 cm. si se pun in vasul de servit. Se adauga gogosarul taiat cubulete mici.
sosul: Se amesteca maioneza cu zeama de lamaie, otetul ,sarea, piperul. Se toarna peste conopida si se amesteca bine. Se lasa cateva minute sa se combine gusturile. La servire se presara nucile si ceapa verde.
Devine festiva daca se presara bucatele de Roquefort.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii