Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei de masline, fiind proaspete uleiul ajuta sa nu se prinda intre ele. Nu necesita multa fierbere, cam 2-5 minute.
Intr-un bol incapator se pune rucola, rosiile taiate in 2 sau in 4 cazul meu, usturoiul pisat, ardeiul iute (eu am pus de la borcan ca nu aveam proaspat).
Se adauga orecchiettele asa calde, scurse bine de apa. Se continua cu ulei de masline si branza data pe razatoarea mica.
Se amesteca energic cateva minute , apoi se serveste. Daca se amesteca asa energic se formeaza putin sosulet delicios.
Salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza se serveste rece.
Reteta de salata de orecchiette cu rucola, cherry si branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Baby_angel.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe