Se curata telina si se fierbe. Se fierb separat si cartofii in coaja, sparanghelul spalat si ouale. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfa
Se curata telina si se fierbe. Se fierb separat si cartofii in coaja, sparanghelul spalat si ouale.
Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze.
Intrun castron se asaza ouale taiate rondele, cartofii feliati, telina tocata, sparanghelul taiat si frunzele de andive.
Separat se face un sos din otet, ulei, piper si sare care se toarna peste legumele din castron.
Alte retete:Salata de papadie; Salata de oua cu sparanghel si ciuperci
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataPrăjitura cu gem de prune și aluat răzuit, este una din prăjiturile copilăriei pe care ne-o prepara mama, cu gem de...
Prajitura cu gem de prune si aluat razuitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii