Salata cu legume si calamari este o salata delicioasa, simplu de facut, o salata de legume colorata.
Calamarii se curata, se spala, se taie rondele, apoi se pun la fiert in apa cu sare timp de 15 minute.
Ardeii se curata, se spala si se taie fasii potrivite.
Ceapa se curata se spala si se taie julien.
Rosiile cherry se spala si se taie in doua.
Intr-un bol mai mare se adauga varza chinezeasca rupta bucati, legumele, calamarii, boabele de porumb vlastarii de fasole Mung, zeama de la o limetta, uleiul din samburi de struguri, si sarea.
Amestecam foarte bine toate ingredientele,presuram semintele de chimen si servim cu placere.
Servim salata de calamari imediat.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de post1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si maslinePizza vegetariana su de post este foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta trebuie intai pregatit blatul de pizza.
Pizza vegetariana - de postSe oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se...
Pasta de masline cu ceapaAm avut o bucata de piept de pui fiert,niste ciuperci si am decis sa fac acest deliciu. CLATITE RUMENITE, CU DRAGOSTE PREGATITE
Clatite umplute cu piept de pui si ciuperciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii