Lintea se fierbe in apa cu sare timp de 5 minute. Se scurge apoi, se spala sub jet de apa rece si se pune din nou la fiert, cu 4 cesti de apa si sare, timp de 40 de minute. Se scurge, apoi se pune intr-un bol, impreuna cu cartofii fierti si ardeiul, taiati cubulete. Se adauga castraveciorii murati, ceapa tocate marunt, mazarea, sare si piper dupa gust. Se adauga apoi maioneza si se amesteca bine.
Se serveste pe pat de salata.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Clatite de post
Maioneza de post
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe