Salata cu tofu

O salata cu ingrediente care poate nu sunt pe placul tuturor. Dar este o salata delicioasa si usor de facut. Varza kalettes este un sortiment de varza rar intalnit la noi,de dimensiune mica, cu frunze mai tari dar gustoase, fara aroma puternica a verzei de bruxelles. Este o combinatie intre varza kale si varza de bruxelles.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Salata cu tofu

Ingrediente

  • -1 cutie tofu
  • -2 fire apio
  • -1salata romana
  • -4 rosii
  • -cateva bucati de varza kalettes
  • -1 lingurita pasta de rodie
  • -3 lingura ulei masline
  • -sare
  • -piper
  • -putina zeama de lamaie

Mod de preparare

Verdeturile le spalam bine. Salata romana o rupem cu mana, iar de la varza kalettes rupem frunzele ofilite. Apio il taiem in bucati mai mici.


Intr-un wok sau o tigaie punem 2 linguri ulei si cand este incins calim apio si varza kalettes pana se inmoaie putin. Lasam la racit.


Tofu il taiem in bucati cam de 0.5 cm grosime si le prajim pe un gril pana se rumeneste putin. Facem un dressing din sare,piper, pasta de rodie, ulei masline si putina zeama de lamaie. Intr-un castron amestecam salata romana, cu apio si varza kalettes si rosiile taiate cubulete impreuna cu dressing-ul. Asezam salata pe un platou, iar deasupra feliile de tofu. Servim cu paine prajita .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba ruseasca
3
Borsuri

Ciorba ruseasca

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

Ciorba ruseasca
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
5
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Parteneri
Desert tort Anka
Bucataras.RO

Desert tort Anka

Pentru ca sarbatorita se numeste Anka era musai sa dau si numele tortului tot Anka. La multi ani Anka !

Desert tort Anka
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!