Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape. Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa car
Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai
multe ape.
Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare,
lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa care se
tarul, se amesteca cu uleiul, picurat cate putin, sare,
piper si zeama de lamaie sau otet, dupa gust, si se
rastoarna peste conopida.
Salata poate fi dreasa numai cu ulei si cu otet; sau cu maioneza.
Alte salate recomandate
Salata orientala
Salata vinete
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii