Salate de legume

Reteta Salata de conopida cu morcovi si sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se r

ingrediente

   500 gr conopida
   2 morcovi cruzi
   100 gr ridiche alba
   200 gr fasole alba
   2 linguri trufe tocate julien
   1 lingura otet
   2 linguri ulei
   piper
   sare

mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se rad, apoi se pun in castronul cu conopida. Fasolea alba, fiarta precum si trufele tocate marunt se adauga si ele in castron. Se amesteca cu grija si se toarna deasupra sosul vinegreta din otet, ulei, sare si piper.
Salata se serveste imediat.



Alte retete:



Rulada de porc Ciorba radauteana Piftie de curcan
Incearca si Salata orientala de vara
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu morcovi si sos vinegreta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.