Astazi pregatim o salata de cruditati cu varza noua, mult marar verde, colorata cu morcov si mar.
Legumele trebuie spalate bine de tot inainte. Poti sa le tai apoi cu un cutit sau poti sa le dai pe razatoare.
Taie varza cat mai subtire si da pe razatoarea cu ochiuri mari morcovii si merele, apoi amesteca-le intr-un bol incapator. Pune stafidele si optional merisoarele hidratate pentru un plus de culoare si savoare. Taie ceapa verde pe diagonala cat mai subtire si pune-o in castron. Adauga mararul tocat marunt si Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Pentru dressing, amesteca mustarul cu iaurtul grecesc, zeama de lamaie, uleiul de masline, sare si piper si adauga-le in salata. Sosul este optional, poti pune in locul lui doar ulei de masline si lamaie. La final, presara deasupra semintele si salata este gata!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCea mai buna mancare de fasole o fac eu! Stiati, nu? :))
Mancare de fasole cu pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii