Salate de legume

Reteta Salata de cruditati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Ciobanu_27789 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Gogosarii se spala, se curata si se taie fideluta impreuna cu gogonelele. Ceapa se curata si se taie pestisori, iar morcovii curatati se dau prin raza

ingrediente

   3 kg. gogosari
   2 kg. gogonele
   1 kg. ceapa
   1 kg. morcov
   1/2 l ulei
   400 g. mustar
   1 cana zahar
   3/4 l otet

mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata si se taie fideluta impreuna cu gogonelele. Ceapa se curata si se taie pestisori, iar morcovii curatati se dau prin razatoarea mare. Din 2 l de apa, 3/4 l otet, 1 cana de zahar, sare dupa gust, se face o solutie in care se oparesc legumele pe rand, dupa care se lasa la racit. Din mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu legumele scurse bine de zeama. Se pune compozitia in borcane dupa care se sterilizeaza.
Incearca si Salata de telina si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite