Salate de legume

Reteta Salata de cruditati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
prima data curatam nuca si o prajim pt 10-15 min.
Dupa ce s-a racit o zdrobim.
Punem la fiert 150 ml apa si o lasam sa de ain clocot apoi adaugam fain

ingrediente

   1 telina
   3 morcovi
   1 mar mare
   100g nuca
Pentru maioneza:
   1 galbenus
   6 lg faina
   6-8 lg ulei de masline
   1/2 lamaie
   100g cascaval
   2 linguri cu mustar
   3 linguri cu smantana
   sare
   piper

mod de preparare

prima data curatam nuca si o prajim pt 10-15 min.


Dupa ce s-a racit o zdrobim.


Punem la fiert 150 ml apa si o lasam sa de ain clocot apoi adaugam faina si jumatate sin ulei. Amestecam bine


Punem din nou pe focul mic si adaugam putina apa clocotita. Amestecam energic pana ce compozitia se desprinde de marginea vasului.


Separat freacam galbenusul cu mustarul, zeama de lamaie, ulei, sare si piper.


Incorporam sosul gros de faina, iaurtul sau smantana si amesteca bine.


Dam pe razatoare legumele si marul si le incorporam in maioneza impreuna cu nuca zdrobita.
Se serveste cu crutoane, cascaval ras si salata verde.
Incearca si Salata de masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.