Salata de dovlecel este o reteta rapida si foarte simpla. Pentru acest aperitiv cu dovlecei aveti nevoie de 1 dovlecel mediu.
Salata de dovlecel este o reteta rapida si foarte simpla. Pentru acest aperitiv cu dovlecei aveti nevoie de 1 dovlecel mediu.
Dovlecelul curatat il taiati cubulete si il puneti la fiert cam 10 minute in apa cu sare. Cand e gata il lasati sa se scurga si sa se raceasca dupa care cu ajutorul unei furculite il zdrobiti.
Faceti intre timp o maioneza dintr-un galbenus fiert si un galbenus crud. Cand e gata se amesteca cu dovlecelul si cu usturoiul pisat. Salata de dovlecel se potriveste de sare si piper si eventual se pune putin suc de lamaie.
Se impodobeste cu rosii mici.
Pofta mare !
Salata de dovlecel se unge pe paine alaturi de niste rosii de gradina.
Un platou de servire de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte util la servire.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsInspirat de Miha si culmea....nu are ciocolata! :)))) Este foarte bun.
Desert prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii